fredag 12 mars 2010

Per Morbergs skagenröra

Ikväll så blir det Bakad potatis med Skagenröra! Det ser jag fram mot :D

Eftersom jag så sällan faktiskt lagar mat så vill jag oftast när jag gör det göra det lite extra speciellt :)


Skagenröra

FÖR SKAGENRÖRA BEHÖVER DU:

500 g oskalade räkor
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil
1 tsk konjak
1 krm salt
1 krm nymalen vitpeppar
2 msk hackad dill + några
kvistar till garnering
50 g löjrom
1 citron

GÖR SÅ HÄR:

1. Skala och blanda räkorna med majonnäsen och gräddfilen i en skål. Tillsätt konjak, salt och peppar.

2. Blanda ner den hackade dillen i räkröran strax före serveringen så att den behåller sin spänst.

4. toppa med en klick löjrom.

5. Garnera med citronklyfta och dillkvist.

Inga kommentarer: